زندگی ادامه دارد

خون و سنگ

نگهبانان زمین

این جنگ باید پایان یابد

همه یا هیچ کدام


الهام ها

میان اقیانوس ها

آخرین بی مانند

سیاره سرخ

اختصاصی از wdson.blog.ir

برای دانلود تکی آهنگ ها، روی اسمشون کلیک کنید (لینک مستقیم)

Future World Music - Life Goes On

Audiomachine - Blood And Stone

Two Steps From Hell - Protectors Of The Earth

Immediate Music - This War Must End

Brand X Music - All Or Nothing

Two Steps From Hell - Amaria

Veigar Margeirsson - Revelations

(Switch Trailer Music - Between Oceans (Instrumental Mix

Audiomachine - The Last One

Audio Network - Red Planet

یادتون بمونه از اینجا دانلود کردید...